Incearca cu un pic de zeama de lamaie sau cu mustar, sau mai bine sparge inca un ou si fa separat inca un pic de maioneza apoi sa le amesteci cu restul.
Era taiata dinainte. Trebuie sa fi mai atent/a. nu cred ca mai ai ce sa-i faci
Ce legatura are asta cu orgasmele si orgiile?
Sau, probabil, ai fetisuri cu salata?
Am mentionat pentru ce folosesc maioneza si in plus am ales categoria asta pentru ca e cea mai folosita
Cu albus! nici ci mustar nici cu nimic. de aceea trebuie sa pastrezi albusul cand faci maioneza. poate am 13 ani dar stau mult cu mama in bucatarie.
Ca sa salvezi maioneza adaugi o lingura de mustar si amesteci bine, dar daca ai pus-o deja in salata nu cred ca mai ai ce sa-i faci.
Daca nu citeam "scuze de categorie" icepeam sa ma cam pune pe ganduri unde si cum folosesti maioneza.
De acum inainte cand se taie maioneza pui putin mustar cam o lingura depinde de cata salata faci, si mesteci pana ce aceasta revine la normal. sper ca ti-am fost de ajutor
Cand se taie maioneza de obicei se mai pune zeama de lamaie sau cate o lingurita de apa (nu multa) pana cand se reface.Ca sa nu se mai taie evita sa pui mult ulei deodata.
O poti salva prin zdrobirea unui cartof fiert in vasul n care ai facut maioneza! Atentie.....maioneza trebuie sa fie amestecata constant si in aceeasi directie!