| PrO7 a întrebat:

Buna Tpu...as dori ceva retete de mancaruri foarte gustoase da sa nu ingrase. multumesc

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| Aniquel a răspuns:

Http://sarbatori.gustos.ro/? utm_source=TPU&utm_medium=widget&utm_campaign=Retete%2BSarbatori

| Tirri28 a răspuns:

Pestele este foarte usor si nu ingrasa deloc, toti medicii il recomanda. Poti incerca reteta asta : Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 buc Peste
300 ml Vin
20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
1 buc Lamaie
5 gr Piper
20 ml Ulei
400 ml Apa
Mod de preparare:
Se ia un peste fara oase cam de 2 kg, se curata si se portioneaza medalioane. Se scurge bine de apa, se pune in tava cu putin ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul, si lamaia taiata felii care se pune deasupra pestelui pe fiecare bucata. Se da la cuptorul incins circa 1/2 ora, dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa pana cand se evapora vinul, cam 15 minute. Se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!

| Alexandru98 a răspuns:


Fileu de biban în crustă de cartofi

Ingrediente
2 fileuri de biban a câte 100-120g fiecare
6 felii subțiri de cartof, tăiate în formă de rondele
1 linguriță de pesmet
100g de spanac tânăr
20g de unt
ulei de măsline
lămâie, pentru servit
sare, piper
Mod de preparare
1. Încinge cuptorul la 185°C. Fileurile de biban se asezonează, se ung cu ulei de măsline și se așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
2. Potrivește cu atenție deasupra fileurilor feliile de cartof, suprapunându-le. Stropește-le cu ulei de măsline, asezonează și presară pesmetul, apoi dă-le la cuptorul încins timp de 17 minute.
3. Cu 2 minute înainte să scoți peștele, încinge o tigaie, adaugă untul, iar când acesta s-a topit, pune și spanacul. Amestecă ușor și asezonează cu sare de mare și piper proaspăt râșnit.
4. Servește peștele împreună cu spanacul, alături de o felie de lămâie.

| papusica987 a răspuns:

Salatalove struck