Buna! În primul rand ouale pictate. Apoi salata de boef, de vinete, de icre.
In general aperitive.Si normal, niste băuturi. Paste fericit!
Mancarurile traditionale in cele mai multe zone ale tarii sunt; oua vopsite, drob de miel, ciorba de miel cu leustean, friptura de miel cu salata si ceapa verde, pasca cu branza.Sigur ca se poate si altceva.Eu insami pun pe masa dupa posibilitati, dupa dispozitia si starea de sanatate a familiei. Sunt zone unde nu se concepe Pastele fara o sunca afumata din porcul de la Craciun.
Bună!
Vezi diverse reţete cu bucatele pentru masa de Paşte la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/retete-de-paste/
http://www.realitatea.net/retete-de-paste-oua-marmorate_930551.html
http://www.dulciurifeldefel.ro/retete-de-pasti/
http://www.lauraadamache.ro/retete/retete-de-pasti/
http://www.e-retete.ro/retete-de-pasti
http://retete.unica.ro/recipe-categories/pasti/
http://www.petitchef.ro/retete/friptura/friptura_miel
http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-miel-marinata-la-cuptor-653.html
http://www.codrosu.ro/......tru-paste/
http://gourmandine.ro/......i-prajiti/
Toate cele bune.
Bună.
Poți pune cele tradiționale din carne de miel sau în funcție de buget.
Sănătate să fie!
Pa, pa.
LauRrR întreabă:
anonim_4396 întreabă: