| Close2you a întrebat:

TPU! Ati incercat Panna Cotta de la Dr Oetker? Ce gust are? As dori sa fac cu ocazia aniversarii mamei mele.Si am vazut intr-un video ca Panna Cotta a fost turnat in cupe de PLASTIC, iar mai apoi(dupa 4 ore de stat la frigider) au fost puse in apa fierbinte pentru 30 de secunde si au cazut usor in farfurie. Daca folosesc cupe de cristal(de sticla), va avea acelasi efect(intrebare stupida, dar trebuie sa stiu big grin )Dar daca aveti alte sugestii(as prefera retete usoare, care nu necesita coacere sau multe ingrediente), acestea sunt bine venite! Poate un tort fara coacere? Am cautat pe internet, dar am gasit doar prajituri cu piscoturi sau biscuiti in loc de blat si nu vreau asa big grin. Stiu ca cer multe informatii, dar poate aveti voi ceva retete/deserturi bune.
Multumesc anticipat!
P. S. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Eu le fac in pahare de inox! SE procedeaza asa pentru a incalzii partea care e lipita de cupa,si astfel sa se desprinda,usor iar panna cotta sa ramana cu forma cupei in care a fost turnata!
Panna in italiana e de fapt frisca,si panna cotta e o crema fina,care se poate servi cu sos de ciocolata, caramel sau fructe pe deasupra! Topinguri, care le gasesti in marile magazine, langa raionul de inghetate!

0 răspunsuri: