| Paula_Agda_1981 a întrebat:

azi a fost cea mai groaznica zi din viata mea..catelul meu a fost lovit de un microbuz,si am vazut chiar cand l-a lovit. Am strigat, am plans,l-am luat din sosea si am strigat,, ajutor! ajutor! imi moare catelul"! Si acum e mort...

Răspuns Câştigător
| SelG02 a răspuns:

Doamne! Imi pare rau! Te inteleg perfect! Pe data de 23 ianuarie catelul meu la fel a fost lovit de un microbus, exact inainte de ziua mea de nastere. Am facut un atac de panica. Plangeam intr-una, nu ma puteam opri. Mi se parea ca viata mea nu mai are nici un sens, pentru ca atunci cand te obisnuiesti cu animalele de companie, nu mai poti trai fara ele. Insa mi-am revenit, deoarece peste o saptamana, dupa ce am fost sfatuita de mai multi cunoscuti, mi-am luat alt catelus, de aceeasi rasa. El a readus bucuria in casa. La inceput nici nu voiam sa iau in consideratie aceasta varianta, caci credeam ca va fi un fel de tradare, insa mi-am dat seama ca ar fi mai bine daca i-as oferi dragostea mea unui alt animalut. Desigur ca nu pot uita momentele frumoase impreuna cu catelul meu si mereu va ramane in inima mea! Si acum imi e dor si mai plang uneori, dar are cine imi alina durerea. Te sfatui sa-ti iai si tu cat mai repede un catelus pentru a umple locul gol din sufletul tau! Stiu ca doare foarte tare acum. Crede-ma, te vei simti mai bine.

1 răspuns:
| Voicu_Yonela_Madalina_2000 a răspuns:

Imi pare rau!