Iaurt cu cereale neprocesate, sana cu musli( sana poate fi consumata si simpla pentru ca este destul de consistenta), piept de pui la gratar( in caserola cu o jumatate de rosie taiata felii si rondele de castravete), hot-dog, ai mai putea sa iti iei la tine(desi nu as recomanda pentru ca nu sunt sanatoase) cordon bleu sau cascaval pane(semipreparate; se gasesc in toate supermarketurile), daca ai posibilitatea fa-ti acasa shake si ia-l la tine(da, e de baut, dar merge).
Important este sa nu uiti de fructul zilnic, fie ca alegi mar, banana, portocala, gutuie, mandarina, gref sau...mango.
Mere, portocale, banane, batoane cu cereale, morcovi, iaurt, biscuiti digestivi. Sau daca nu iti plac astea, se poate comanda o pizza la scoala (eu am incercat)
Fructe ( banane, mar, portocale, mandarine etc ), batoane de ciocolata sau cu ce vrei tu, iaurt cu fructe, chipsuri... Sper ca te.am ajutat. funda? :*
Incearca rulou cu sunca si cascaval. e foooarte bun. http://culinar.bzi.ro/rulouri-cu-sunca-si-cascaval-4647
Eu ma bazez pe mere. Uneori insa merg la magazin si iau iaurt de baut cu pesmeti ))