Bună.
Cele specifice din carne de porc, dulciuri de casă, băuturi cu și fără alcool (nu trebuie toată lumea să se îmbete!), etc.
Tu?
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Eu am pregatit aperitive(Cu mezeluri, chiftele, snitele, masline, ardei etc.), ciorba de perisoare, friptura de porc.
Am mai facut covrigei cu chimen, prajitura cu cocos, tiramisu, cremsnit, savarine.
Toate le-am pregatit acasa.
Bună.
Oau, ce meniu bogat.
Numai bine și poftă mare!
Pa, pa.
Da, prea bogat! Insa anul acesta vom avea foarte multi musafiri, si trebuie sa avem ce sa le punem pe masa
Craciun ferici, Legiuitoarea!
În primul rând, de Crăciun prepar cele tradiţionale : cozonac, cornuleţe, sarmale, cârnaţ afumat de porc ( preparat acasă, la ţară ), friptură de porc, chifteluţe sau şniţele, etc. - toate însoţite de un vin bun ( şi alte licori, pe lângă )...
Dintre toate acestea prefer cârnaţul afumat şi cornuleţele cu nucă.
Toate cele bune şi "Sărbători Fericite".
Ciorbă,friptură,sarmale.
Rafaello,Regina Maria, cornuleţe de casă şi câteva prăjituri cumpărate.
De Craciun am facut sarmale, peste, tort de ciocolata, chec, friptura si aperitiv.
Friptura de porc, ciorba de porc, sarmale.
Cozonaci, pasca, cornulete de casa si cele de la magazin.
Am mai pregatit si cateva bomboane pentru bradut si colindatori.
Pa, pa.
Sarmale,Carnati,Friptura de porc de pui,alba ca zapada, cremsnit, tort, prajitura cu fanta, cozonac si cheg
Sarmale, toba, lebar, carnati, tort, alba-ca-zapada, tiramisu, briose, banane flambate...
Crissti69 întreabă:
andra1elena întreabă:
Mirrre întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: