Buna
o pui seara la inmuiat cu apa calda si o lasi pana dimineata
apoi o pui la fiert in apa calda si poti adauga un pic de ulei/un pic de zahar ori un picut de bicarbonat...
O zi frumoasa sa ai
Un secret, pentru ca fasolea sa se inmoaie mai repede, este adaugarea unei lingurite de zahar si a unui cartof.
Bună!
Fasolea boabe se pune seara la înmuiat în apă călduţă, iar dimineaţa se pune la fiert FĂRĂ să adaugi sare ( decât atunci când este fiartă )!
De asemenea, dacă scade apa de pe aceasta, se adaugă apă fiartă ( NU rece ).
De obicei, fasolea boabe fierbe între 1-3 ore ( depinde de anul "fabricaţiei" )...
Dacă ai adăugat apă rece ( când ai reînnoit-o ) sau ai pus sare la început, NU mai ai ce să-i faci.
Toate cele bune.
Fasolea boabe care fierbe greu inseamna ca este mai veche si trebuie sa fiarba mai mult timp. Las-o pe foc mic mai mult si in acest timp te ocupi de altceva. In acest caz era buna oala minune. Rabdare ca trebuie sa fiarba si va iesi grozava. Pofta buna!
anonim_4396 întreabă: