Se pot folosi orice bucati de carne de pui: piept, pulpe, aripi.
Se tine carnea de pui in apa rece cu sare ( o lingura de sare la 500ml de apa) cel putin 2 ore, cel mult 24 ore.
Cantitatile sunt in functie de cata carne vreti sa prajiti.
Mod de preparare:
Intr-un bol punem kefir (la care se adauga hot sauce; eu am servit si copii asa ca am sarit peste sos). In alt bol punem faina in care adaugam:
- piper macinat
- boia dulce
- ceapa deshidratata
- usturoi deshidratat
- chili pudra
- sare
Carnea se trece mai intai prin kefir... apoi prin faina... ( daca aveti bucati mai mari de pui si va place crusta puteti repeta kefir-faina)
. dupa care se prajeste ( e recomandat uleiul de alune)... se prajeste cca 15-20 minute (depinde ce parte a puiului prajiti) si se scoate pe servete de hartie ( daca nu sunteti sigure ca e facut, infigeti o scobitoare in carne si daca sucurile ies clare, puiul e gata!)
Preluat de pe blogul Laurei Sava
Stiu eu! VIERMII! Stiu ca te dezamagesc, dar am aflat asta chiar ieri.Am dat din greseala pe un documentar pe care scria:"Ce vor fetele?:Aripioare picante cu viermi noul sortiment de la Kfc
Anddreeaaada11 întreabă: