Cordon bleu se poate manca atata la pranz cat si la cina, in toate restaurantele unde il gasesti in meniu.
A mai aparut un nebun pe site.
Nu se poate sa nu vina careva sa isi bata joc.Mai bine nu raspundeai.Doamne,chiar exista oameni care nu au ce face cu viata lor. Daca raspunzi astfel la intrebari atunci de ce ti-ai facut cont?
Ai editat intrebarea, că nu era asa.
Dar cum era?
Originea Cordon Blue-ului este in Elvetia prin anul 1940, nu in Franta.
Nu stiu ce mananca francezii la cina dar nu poate fi cordon blue pentru ca e o mancare grea la stomac iar seara e recomandat sa mananci ceva usor.
Nu inteleg legatura intre Cordon Bleu si Franta! Desi denumirea este in franceza, snitelul Cordon Bleu provine din Elvetia. Francezii nici macar nu-l gatesc, in sensul ca este destul de greu de gasit in restaurantele sau bistro-urile din Franta!