| mistikk a întrebat:

Buna TPU cum sa incep eu sunt mai salbuta de fel si in liceu mi se zice des ca sunt slaba dar mananc foartee muultt pentru ca nu imi place sa fiu ca prietenele mele care isi iau mancare dupa nr de calori pur si simplu mananc foarte mult ma intreb credeti ca mai tarziu am sa pun pe mine daca mai continui asa? fundita?

Răspuns Câştigător
| sweety_9492 a răspuns:

Cumnata mea era nu slaba super slaba iti era mila sa te si uiti la ea... dupa ce s-a casatorit si a ramas insarcinata era o balena in adev sens.happyacum e numai bine (bebele are 3 ani)iar ea 25.cred ca, in timp ce te maturizezi corpul suporta anumite schimbari.si toti ne schimbam.nu cred ca ar trebui sa iti faci griji e normal esti tanara dupa 30 d ani trebuie sa ai grija(la ce mananci si cum) acum e ceva normal.bafta

4 răspunsuri:
| mistikk explică:

Bine dar am deja 18 ani si jumatate straight face

| Aiicha a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa faci excese alimentare doar pentru ca nu te ingrasi.Ar trebui sa mananci cu cap, nu spun sa mananci doar mancare sanatoasa ci sa alternezi.
Daca intotdeauna ai fost slaba nu cred ca te vei ingrasa, dar e bine sa te mentii! Esti norocoasa ca ai un organism care arde asa de repede caloriile.winking

| ✿puffa✿ a răspuns:

Esti increstere.cati ani si cate kile ai? a si ce inaltime?
eu am 1. 55; 36 kg si 13 ani.Nu e normal sunt prea slaba.
Dar asta e bine ca mai tarziu dupa 18 ani vei fi fotomodel t zic eu.
Daca vrei sa te ingrasi nu manca neaparat de la fast food, mai bine mananca multa paine si dulciuri. Dar e clar ca acum vei fi slaba mai stai sa cresti sa ai copi. Dupa ce nasti te ingrasi iti zic 99% sunt sigura de asta.
Sper ca te-am ajutat daca nu imi pare fff rau.

| B0dDy a răspuns:

Aceeasi problema o am si euwinking