| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

big grin Maine de dimineata inainte sa se trezeasca Mama. As vrea sa ii fac o surpriza. Gen: Micul de jun. ♥
Nu ma pricep in ale Bucatarieithinking Ceva foarte simplu. Nu conteaza daca e desert. Orice dar foarte simplu. La cel mai simplu, delicios si frumos desert\mic de jun. Dau fundita.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o salata de fructe,si clatite[pentru o clatita iti trebuie:lapte,faina,oua,zahar,in cantitati mici,si umpleo cu dulceata.
ureazai la multi ani, da-i un pupic, fa-i o felicitare, cumprara-i o floare, fa-ti curat-luna in camera[crede-ma o va bucura mult] si serveste-o cu ciocolata. Transmite-i urari din partea mea.
o zi buna sa ai.
funda?

| AnaAnastasiaaaa explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. Esti foarte dragutsa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnaAnastasiaaaa):

Cu placere. Dar iti mentionez ca.ar trebui sa ii faci cadouri dragute, de care sa se bucure si sa fie cumparate dupa preferintele mamei tale[de exemplu: mamei mele ii plac garoafele, i place culoarea rosie, deci pot sa ii cumpar cu buchet de garoafe rosii] intelegi?

| AnaAnastasiaaaa explică (pentru anonim_4396):

Da. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
CHEC IN CANA LA MICROUNDE
Ingrediente doua cani (de ceai):
8 linguri rase de faina, 8 linguri rase de zahar, 2 linguri de cacao, cate 1/2 lingurita de praf de copt pentru fiecare cana, 2 oua, 6 linguri de lapte, 6 linguri de ulei, 2 cani goale de ceai.
In fiecare cana pui 4 linguri (rase) de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar (la fel de rase) si cate 1/2 lingurita de praf de copt.
Amesteci cu vigoare ingredientele uscate.
Adaugi oul (cate unul la fiecare cana).
Amesteci iar, pana cand intreaga compozitie s-a omogenizat, adaugi apoi 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amesteci iar si gata!
Cana merge la cuptorul cu microunde setat la 850 de wati ( merge si la 700 de wati ) exact 4 minute.
Dupa trecerea timpului regulamentar nu se mai admite nici o prelungire, extragi cana cu grija, ca e fierbinte, si o introduci pe urmatoarea, pregatita la fel.
O lasi sa se raceasca 1-2 minute si extragi checul din cana (iese foarte usor, treci doar o lama de cutit de jur imprejur).
Se poate taia felii, pudra cu zahar praf, unge cu gem sau nutella, cu ce doresti tu.
Eu zic ca e destul de simplu, nu stiu.
Cam asa iasa la sfarsit:
http://1.bp.blogspot.com/......CF7294.jpg
http://1.bp.blogspot.com/......CF7305.jpg
http://1.bp.blogspot.com/......CF7331.jpg
Te pup!♥

| Serafir a răspuns:

Stiu eu fa o comanda la pizza nu te atinge de bucatarie ca uu face dezastru si s-a dus fericirea mamei-ta dar daca tot vrei sa umbli in bucatarie ia budinca biscuiti si esenta de rom inmoaie biscuiti in apa si esenta de rom si fa budinca si pune intr-un vas budinca e deasupra biscuiti dupa iar budinca si tot asa si finish prajitura simpla si buna big grin

| Mikiiiiiii a răspuns:

Pai omleta cu paine prajita si suca + un pahar de suc natural love struck Asta e micul dejun adorat de aproape toti

| FocusMood a răspuns:

Oua prajite (cu sunca preferabil) big grin
lasi sa se incinga uleiul si apoi pui oulea (ai grija sa nu se sparga galbenusul) si apoi da-i cu o lingura ulei peste galbenus pana se face alb si ai terminat laughing