In primul rand la multi ani:* ziua mea a fost pe 26 martie am facut 16 anisori petrecerea s.a tinut intr.un 'local' tortul l.am adus eu si a fost cu ciocolata tot inauntru si afara cum ar fi fost de ness..alune delea CRANTZ. deci pe dinafara a avut crantz. daca vrei imi lasi id tau si til arat poti face de ciocolata e foarte bun si frisca sau glazura ceva pe deasupra cativa trandafiri si frunzulite+ lumanari si gata inca oodata la multi ani, sa cresti mare !:*
Hmmm...am tot rugat-o pe mama sa-mi faca un tort cu blat de vanilie si crma de cacao (sau invers) dar nu avut cand. Am auzit ca e fooooarte bun. Iar daca vrei sa ne placa tuturor poti punecateva fructe, desi nu stiu ce gust ar avea. Ciocolata si visinele merg perfect!
In legatura cu tortul de fructe e o problema mica (zic eu). Unele persoane pun prea multa gelatina in crema si astfel crema are acelasi gust dar cu o textura ca de budinca.
Daca iti mai amintesti, Dana a avut la nunta un tort cu ceva fructe de padure si nu mai stiu eu ce.
Mai poti lua si cu crema de zahar ars. Iti mai amintesti ca ai mai mancat...in plus poate pune si visine. De obicei acest tort este placut de toata lumea.
Succes! Deabea astept sa vad ce alegi
Hehe Simina... Am gasit daca vrei sa afli sti ce trebuie sa faci :p
Hei e ziua ta sfat cauta pe prajituria.ro sau sa iti zic un fel de tort Diplomat e cu ciocolata si e ziua ta tu trebuie sa iei decizii nu prieteniii tai sau daca faci tortul de casa poti face cu ciocolata si in blat sa pui visine mie mi se pare bun... parerea ta conteaza deci bafta...si daca vrei poti sa imi dai fundita doar daca vr
LisaJulie întreabă: