Poti sa faci o salata cu orez fiert si strecurat, boabe de fasole fierte, boabe de porumb din conserva, ceapa taiata pestisori, sunca sau carne fiarta, carnati taiate cubulete, ardei iute, masline si sfecla fiarta si taiata cubulete. Peste ele se face un sos din otet, ulei, sare si putin ketchup. Se serveste rece. Pofta buna!
Suba-peste afumat(1, 2 buc. taiat cuburele); morcov(2, 3 fierti, taiati cuburele sau dati prin razatoare), cartofi(4, 5 fierti, taiati cuburele sau dati prin razatoare), sfecla rosie(1, 2 buc, fiarta sau data prin razatoare), oua(4, 5 fierte, taiate cuburele), si ceapa(2, 3 buc dupa gust, cruda, taiata pestisori), maioneza.
Se pun in straturi:una cartofi, una peste, una sfecla, maioneza, ou, morcov, ceapa, maioneza etc.se da la rece se serveste dupa 12 ore