Pai, cu sucurile au tot felul de coloranti, conservanti etc. si nu e voie sa bei chiar zilnic(asta nu inseamna cu nu bei, inseamna sa bei mai moderat sau chiar deloc dar nu te poti abtiene ) iar dulciurile ia-o mai moale ca de alea te poti lasa, nu-s droguri sau ceva sa fii dependenta!
AI GRIJA DE ALIMENTATIA TA, este sfatul meu, iar poti sa-ti faci suc natural de fructe acasa!
sper ca te-am ajutat si te vei putea abrine!
Iti recomand sa treci pe apa Tusnad sau Borsec. Sucurile lasa-le pentru zile speciale. Si de la dulciuri treci pe fructe; cele mai sanatoase sunt merele romanesti.
Hey.
Nu e recomandat sa bei atata suc.In primul rand, te ingrasa, iar in al doilea : iti da peste cap sistemul digestiv (ficatul).Iti dai seama cati coloranti si E-uri trebuie sa suporte organele tale>? Mai ales pancreasul.De baut ti-asi recomanda 1-3 pahare pe saptamana, iar in rest apa.
Cat despre dulciuri, aceeasi situatie.
Funda?
Stiu un remediu la asta :daca...in fiecare zi.bei un pic de.sperma.nu vei mai avea chef de nimic dulce. ))...lol.P.U.L.A.8====D
Poti manca dulciuri si sa bei suc, dar nu in exces, aceste pot sa te aduca la diabet, ai putea sa bei 1, 2 pahare de suc intr-o zi, si eu sunt dependenta de dulciuri), poti sa mananci, nu foarte multe, si de fiecare data, trebuie sa te speli pe dinti . funda?
RAY întreabă: