| BeInnocent a întrebat:

Iaurturile gen musli si zuzzu cu diferite arome de fructe ingrasA? IAr cele activia chiar sunt asa bune pentru slabit cum zice la TV? va rog, raspundeti la amandoua intrebarile.

5 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Toate iaurturile cu fructe ingrasa deoarece au zahar. eu consider ca iaurturile cu fructe si in general alimentele dulci care nu contin zahar nu ingrasa sau nu ingrasa foarte mult. Totusi a aparut acum un iaurt cu fructe de la Activia cu 0% grasime si care nu contine zahar. Este un produs nou care a aparut si la tv dar nu stiu acum exact cum se numeste, oricum este singurul de la Activia cu 0 % grasime si fara zahar deci se gaseste usor. Este gasit cu sortimentele: musli, capsuni, ananas si costa 2, 5 lei. Ti le recomand pe acestea daca vrei sa mananci iaurt cu fructe care nu ingrasa si are acelasi gust ca cele cu zahar.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cred că şti că "reclama e sufletul comerţului"...

Deci, adevărul este "la mijloc" : nici Activia NU sunt aşa de grozave precum este reclama.

Apoi, şi celelalte iaurturi, dacă sunt consumate zilnic ( deci, în mod exagerat ) îngraşă.

Se recomandă un consum de maxim 2-3 iaurturi pe săptămână.

Toate cele bune.

| Rruxyy a răspuns:

Buna, iaurturile cu fructe in general nu sunt bune pentru ca au mai mult zahar, eu iti recomand iaurt natural, cu cat mai putine grasimi, si in legatura cu iaurtul Activia, nu este bun pentru slabit, orice aliment mancat in excess nu este bun pentru slabit. Eu mananc Activia natural, cam o data la 2 zile, dar mananc pentru ca imi place nu pentru a slabi.

| BibiRose a răspuns:

Pai depinde de cat % grasime contin. Si apropo, Activia ajuta impotriva balonarii.

| Pikacciu a răspuns:

Pai toate iaurturile cu diferite arome ingrasa indiferent ce s-ar spune chiar si cele dietetice au si ele grasimi care si ele la randul lor ingrasa happy

Întrebări similare