Poti sa gatesti un cordon bleu cu cartofi taranesti si salata. Si ca desert, o crema de zahar ars e perfecta.
Cordon bleu poti gati astfel:
bati cu ciocanul de snitele o felie de carne frageda de vita sau de porc. Inauntru pui un carnat, o felie de cascaval si o felie de caizer. Rulezi si prinzi bine cu scobitori. Treci ruloul prin pesmet si apoi prin oua batute si prajesti in ulei incins. E o mancare pentru evenimente deosebite si in plus e f gustoasa. Pentru cartofi taranesti se gasesc multe retete pe net. Se potriveste cu orice fel de salata ( daca faci de varza, poti adauga un pic de chimen iar daca faci de rosii-castraveti, poti pune un pic de ardei iute taiat marunt). Succes
Sall.mmm ai putea sa faci niste spaghette bolognese.sau eu am facut recent carne de porc la cuptor in crusta de cartofi si cu ciupercute.nu se face greu. daca esti interesata contacteaza-ma. o zi buna
LisaJulie întreabă: