Debitezi tampenii! --- omul nu poate supravietui daca are, in exclusivitate, o alimentatie bazata pe cereale, fructe si legume. Din proteinele vegetale( cu exceptia proteinei de soia)lipsesc unul sau mai multi aminoacizi esentiali, indispensabili vietii si pe care organismul singur nu ii poate sintetiza.Pentru a supravietui, omul trebuie sa consume carne, oua si lactate care sunt alimente ce contin toti acesti aminoacizi esentiali.
Nu ma indoiesc ca esti vegetariana. Dar stii ca si plantele au viata in ele? De ele nu ti-e mila? Eu cred ca nu este niciun rau in a consuma carne atata timp cat stii sa nu exagerezi si sa le acompaniezi cu salata, legume, si bineinteles, sa nu mananci la fiecare masa carne.
Sunt de acord cu tine.
Decat sa sacrificam bietele animale care nu au nicio vina ca sa le putem manca carnea mai bine consumam ceva sanatos.
Am observat si eu ca are multe grasimi si este foarte nesanatoasa carnea.
Du-te frate la scoala, fa-ti temele si la internetul ca o sa ai timp de el. debitezi numai bazaconii! la scoala ai fi invatat ca avem nevoie si de nutrienti luati de la animale. pentru ca nu ne-am nascut erbivori. nu suntem vaci!
proteina vegetala e diferita de cea animala si avem nevoie de ea de exemplu. ne-am gasit in seculul 21 sa mancam sanatos, sa devenim vegetarieni, dar nu ne dam seama ca ne mintim singuri. alimentatia satatoasa este una echilibrata nu numaratul caloriilor la suta de grame. avem nevoie si de carne si de vegetale pentru asta. sunt multe explicatii pentru care avem nevoie sa mancam carne.
se gasesc toate toantele ca tine care vor sa fie la moda sa li se faca mila de animale, cand am evoluat carnivori milioane de ani.
Fiecare om dezvolta si dentitie canina, pentru exact scopul asta: de a manca si carne, pe langa fructe, legume si altele.
Omul de la natura nu-i nici carnivor, nici ierbivor, ci omnivor=mananca de toate ca sa supravietuiasca.
Rau e nu cand cineva omoara animale ca sa le manance, ci cand le omoara de placere!
Cine face asta e de condamnat pentru sadismul si cruzimea lui/ei.
Si eu m-am gandit la asta odata, dar mi-am amintit ca: Dumnezeu ne-a dat animalele ca sa ne hranim cu ele, deci ni se da voie sa le mancam, Dumnezeu nu se supara, dar daca nu vrei tu sa mananci? bine, n-am nimic impotriva dar tu esti cea care va pierde multe proteine animale ce nu se iau de oriunde si vei deveni anemica.
Da, in mare parte ai dreptate. Eu as putea trai fara sa mananc carne. Sincer dintre o salata si o friptura as alege salata. Insa sunt multi oameni care spun ca cea mai buna leguma e carnea. Ei sigur te vor contrazice.
E ok sa fi iubitor de animale, si eu sunt dar nu inseamna ca aceasta iubire o ducem la extrem.de exemplu, ca sa mananci celelalte alimente nu te gandesti la ce sacrificiu e supusa Planeta din cauza autoturismelor care o transporta si ca taiem copaci pentru ambalaje? am exagerat, dar la fel si u...
anonim_4396 întreabă: