Eu nu sunt un maestru al bucatariei, deci poate nu vei lua in seama prea tare raspunsul meu.
Dupa parerea mea ai putea pune, avand in vedere ca e mai sanatos. Acest lucru iti ofera un plus, nici de cum un dezavantaj.
Asa ca: pofta buna!
Nu, nu e adevarat, laptele praf are rolul de a ingrosa compozitia, dar daca pui lapte normal nu-ti v-a iesi o compozitie groasa cu care sa poti forma acele bilute, ti-o spun din propria experienta, chiar vineri am facut reteta, de acum tu decizi (sa imi spui cum ti-a iesit)
Categoric, nu! --- laptele va inmuia compozitia transformand-o intr-o pasta foarte moale care nu se mai poate modela( daca esti din Cluj, iti dau eu laptele praf gratis!) Visinele, vor lasa suc care, de asemenea, va inmuia bomboana gata modelata. Eu folosesc alune de padure pe care le cumpar in coaje de la aprozar sau hipermarket( gen Kaufland) Vezi aici reteta ta : http://www.petitchef.ro/retete/bomboane-rafaelo-fid-647933. Numai bine!
Eu iti dau sfatul sa te duci totusi sa cumperi lapte praf pentru ca daca iei lapte si o sa faci cu lapte nu o sa ingrase compozitia sa ii zic asa sper ca intelegi.
Nu,nu pune lapte normal.
Si apropo, cum faci fata de caine? Ca e misto
Funda pliz? :-s
anonim_4396 întreabă: