Bună!
Pentru micul dejun vezi diverse reţete la linkul :
http://www.e-retete.ro/mic-dejun
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mic-dejun
http://www.cevabun.ro/sugestii-pentru-micul-dejun/
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/p/retete-pentru-micul-dejun.html
http://www.ghid-culinar.ro/retete-culinare/tag/retete-mic-dejun
http://dimineata.gustos.ro/
Pentru prânz vezi diverse reţete de ciorbe/supe/borş la linkul :
http://www.bunatati.ro/Borsuri-supe-ciorbe/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/
http://www.gastropedia.ro/cartedebucate/ciorbe--supe--borsuri/3/
http://bucataria.realitatea.net/retete/categorii/supe-ciorbe-borsuri
http://www.gastronomicus.ro/......linare.php
http://www.eculinar.ro/Categoria_Supe,_ciorbe,_borsuri-3.htm
http://gastronomie.ele.ro/retete/Ciorbe-si-borsuri_--d3/
http://retete.flu.ro/retete-supe-ciorbe-borsuri/
http://www.petitchef.ro/tags/retete/ciorbe-supe-borsuri
Pentru prânz/cină vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/pranz
http://www.bucataras.ro/retete-culinare-meniuri-pranz/
http://www.maratonulsafir.ro/retete.php?categ=2
http://www.gustos.ro/retete-culinare/
http://www.culinar.ro/mancaruri/
http://www.bunatati.ro/mancaruri-cu-carne/
Toate cele bune.
Bună asta. . E chiar foarte bună să stii, nici nu ângraşăăă.
Asta nu ştiu. Cu îngrăşatul nu ştiu să am probleme, dar na, poate că la unii se poate întâmpla şi aşa ceva
Mazare
Frptura la cuptor cu cartofi
Paste cu sos
Snitele
Sarmale
Chiftele
Salata Beof
Peste
Icre
Salata de vinete
Nu stiu depinde ce va place!
Spor la treaba!
Uite un piept de pui fript cu piure si condimente
Ai si o reteta mai jos pentru. orice eventualitate
1. Se spală piepţii, se porţionează în 4 bucăţi şi se lasă la scurs. Pe o farfurie se pregăteşte sare, boia, piper şi se trece fiecare bucată prin acest amestec picant. Se unge carnea de pui cu unt sau cu uleiul de măsline şi se mai lasă la rece câteva minute.
2. Într-o tigaie se pune la încins uleiul şi fiecare bucată de piept se aşază uşor pentru a nu stropi, la prăjit.
3. Cât timp pieptul stă la rumenit, se curăţă cartofii, se taie cubuleţe, se spală şi se pun la fiert cu sare.
4. După ce pieptul s-a rumenit se scoate pe un platou, se lasă să se răcorească şi se adaugă peste el câteva frunze zdrobite de cimbru (de preferat cimbru uscat) şi se acoperă cu folie de aluminiu. După ce s-au fiert cartofii, se scurg şi se mixează împreună cu untul, sarea şi laptele până devin o pastă fină şi uşoară. Se serveşte pe lângă pieptul de pui pregătit cu salată de vară, salată de pătrunjel, de varză sau salată de ardei copţi.
-Ciorba de perisoare
-Ciorba de cartofi
-Peste
-Snitel cu pireu
-Clatite
-Cartofi prajiti
-Salata
etc.
Funda
uana_3987 întreabă:
Marina_Daniela_1992 întreabă: