Bună!
Făina de casă este mai slabă dpdv calitativ decât făina de cumpărat, din această cauză pâinea iese mai "scăzută"/mică.
Vezi nişte reţete de pâine cu făină integrală ( asemănătoare calitativ cu cea de casă ) :
http://www.lalena.ro/501-reteta-Paine-din-faina-integrala.html
http://www.retetepentrutine.ro/......eagra.html
http://paini-la-masina.wifeo.com/-paine-cu-faina-de-secara.php
http://www.petitchef.ro/......id-1329281
După mai multe încercări vei deprinde îndemânare şi pâinea va ieşi bine.
Toate cele bune.
Cred ca ai nevoie sa mai incerci reteta special pentru faina ta, adica sa pui mai putin lichid pentru aceeasi cantitate de faina si sa notezi. Experimenteaza pana iti iese perfect si ai reteta ta cu faina ta. Glutenul difera de la sortiment la sortiment de faina si nu poti sti exact cat are faina ta anul acesta.