Depinde de an, de soiul viţei de vie, de tehnologia folosită etc. Cred o medie de 600 L.
650 litri stiu ca aceasta este exace pentru ca bunicul meu a facut vin la tara si a scos 652 litri
In specialitatea contabila a viniculturii se face un calcul simplu :de 6 litri la 10 kg.
Margine catigata, sau pierduta, la cantitatea de 6 litri se face in functie de an si soi.
600 dar mai bine mai putin e masanatos si sa nu te apuci sa pui zahar in el ca saiasa mai bun pentru ca o sa ai ameteli si o sa te doara capul de fiecare data cand bei
Buna
in pmare parte conteaza soiul de struguri, dar pentru a avea o exactitate, poti face un experiment chiar tu atunci cand culegi via..preseaza un kg de struguri si vezi ce cantitate iti iese, in mod normal oscileaza int-re 650-700 dar sa nu uitam ca mustul la inceput lasa drojdie multa.
O frumoasa zi sa ai
Buna
in mare parte conteaza soiul de struguri, dar pentru a avea o exactitate, poti face un experiment chiar tu atunci cand culegi via..preseaza un kg de struguri si vezi ce cantitate iti iese, in mod normal oscileaza int-re 650-700 dar sa nu uitam ca mustul la inceput lasa drojdie multa.
O frumoasa zi sa ai