Sunt doua metode:
1. Ferti in coaje in apa cu sare. Pui apa cat sa-i acoperi, o lingurita de sare si gata.
2. Fierti fara coaje. Ii cureti ii tai in bucati de circa 2 cm si apoi pui apa cu sare.
E mai rusine sa nu intrebi. Pentru ce sa-i fierbi saracii? Sunt mii de retete de papa cu cartofiori. Fiertul lor e insa simplu si sunt doar 2-3 metode principale de fierbere, depinde ce faci cu ei. Pot sa-ti scriu 15 pagini, ai sa uiti. Google este plin de retete cu cartofi, de tot felul f explicite. Le faci pe rand dupa pofta si chef apoi le tii minte din prima.
Fa o reteta de salata orientala, vei avea nevoie si de scamatoria asta - https://www.youtube.com/watch?v=8K5jYzds6Us
Ok, in primul rand ii cureti, daca sunt mari ii tai in 4 (o data pe verticala si odata pe orizontala) sau in 2 (doar pe orizontala), ii pui intr-o oala suficient de incapatoare (daca vrei poti adauga putina sare pentru savoare) si ii lasi sa fiarba. Poti verifica daca is fierti bagand o scobitoare in ei. Daca sunt moi, sunt buni, daca nu, mai lasa-i. Dar ai grija sa nu ii fierbi prea mult ca se vor sfarama
Auzi,dar se fierb in apă?
Da, in apa. in ce altceva i-ai putea fierbe? o.O
Sunt doua metode:
1. Ferti in coaje in apa cu sare. Pui apa cat sa-i acoperi, o lingurita de sare si gata.
2. Fierti fara coaje. Ii cureti ii tai in bucati de circa 2 cm si apoi pui apa cu sare.
anonim_4396 întreabă: