Buna si sarbatori fericite! iti spun c fac eu peste cateva minute:prima data pregatesti crema iei plic de crema de cacao sa de frisca si il bati cu mixer-ul pana se face crema cu lapte fiert si racit(cantitatea o scrie pe plic),apoi faci zeama:
zeama de portocale sau suc natural sau daca nu ai apa putin calduta indulcita cu zahar,lichide in care poti adauga diferite arome(cel mai potrivit pentru ciocolata este rom)
iei primul strat de plat,il pui pe platou peste care stropesti cu respectiva zeama pana se inmoaie bine,dai un strat de ciocolata,pui si celelalt/e strat/uri,procedezi la fel,si dupa asta acoperi tortul cu un strat de ciocolata si poti adauga in unele locuri si frisca. poti orna cu bucati de fructe(ananas,portocale,banane, visine, kiwi etc.)pofta mare si bafta. funda plssss?
Ai o imagine foarte frumoasa cu pisicuta aia cu caciulita... oricum in fine incearca 2 lingurite de cacao intr-o cana iar dupa aceea o lingurita de zahar jumatate de litru de apa plata ori minerala si umpli cu lapte pana in varf de baut este iar daca vrei pentru tort o pui la congelator o zi poate 2 maxim va fi ingheta cand o vei scoate o scoti din cana si dai cu ciocanul sa se sparga ha ha ha iar pui tortul la loc cald si gheata de cacao pe el si astepti nsa se topeasca pe el. Sper ca te-am ajutat insa daca nu e bine te rog sa ma scuzi pentru ca azi nu ma simt prea bine sunt cam obosit
anonim_4396 întreabă:
rose345 întreabă:
natalia_olimpiu întreabă: