Salut. Mar dat pe razatoare cu zahar, scortisoara si biscuite taiat bucatele foarte mici. Sper sa incerci, o sa iti placa sigur!
Buh, bye!
Clatite.Probabil sti reteta.Se bat 2 oua, se pune faina, eu pun lapte si apa minerala, si putin ulei in compozitie ca sa nu se lipeasca.Se incinge uleiul in tigaie si se toarna din compozitie.
Pandispan:6 oua, 6 linguri de faina, 6 linguri de zahar.Se amesteca galbenusurile cu zaharul si faina, se bat albusurile spuma si se pun peste galbenusuri amestecand usor de jos in sus sa nu se lase, se toarna compozitia in forma de chec.Se da la cuptor la foc potrivit.La inceput nu se deschide cuptorul ca se lasa.Se incearca cu o scobitoare daca-i gata.Cam 30 minute se lasa, depinde de cuptor.Se pudreaza zahar deasupra.
Hey...
Poți face multe.
Gris cu lapte, orez cu lapte, papanași, gogoși(iaurt, gem, zahăr, ciocolată, etc.), salam de biscuiți, clătite, prajitura rose, tort din pișcoturi, japoneza, budincă, ruladă de banane, lapte de pasăre, prăjitura cu mere, tiramisu, tort de portocale, tort de iaurt, si cam atat sper ca te-am ajutat
Pa, pa
Pai eu sunt de acord cu LM clatitele sunt o idee foarte buna in astfel de situatii
bineinteles daca iti si plac
Clatite! sunt duci si usor de facut iti trebuie oua, sare, lapte, apa minerala si faina. sper ca e buna idea :*
Faceti clatite! cautati reteta pe net si faceti! apoi, le umpleti cu::banane si finety, sau cu dulceata, sau cu branza dulce cu cd vreti voi! sper ca v-am ajutat! pa
Buna. Poti face susan e un gen de bomboana crocanta. Trebuie zahar care se pune in ibric si se lasa sa se topeasca(in tot acest timp tu il mesteci cu o lingura) dupa care adaugi susan, din ochi nu prea mult si dupa uzi o farfurie, o umezesti sau un fund din lemn si rastorni din ibric pe fund sau farfuria UMEDA si intinzi cu lingura pe care o tot daii cu apa ca sa nu se lipeasca. Il lasi la racit dupa care il rupi sau il pot rupe atunci cand este fierbinte dar sa ai grija si il lasi sa se raceasca... si il mananci sper ca o sati placa funda?
LisaJulie întreabă: