Nu sunt gospodina, sunt un baiat care mai si gateste. Inclusiv ciorba de fasole boabe, (dar mereu in amestec cu păstăi, congelate, sau uscate "a la bunica" ).
Ti-a mai ramas pastă cumva?
Daca da, ar trebui gustata, se poate sa fi fost putin alterata.
Sau asa a fost gustul ei, mai acrisor, poate ai pus si prea multa, caz in care poti repara treaba cu putin lapte/smantana dulce, la momentul servirii in farfurie. (sau in toata cantitatea, dar o sa se altereze si mai repede, trebuie consumata foarte repede).
Eu nu folosesc bors, nici otet, pentru ciorba de fasole. Doar bulion de tomate de casa, sau suc de rosii de cumparat (si acesta e mai acru).
PS: daca boabele sunt oparite de 3 ori inainte de a fi puse sa fiarba efectiv impreuna cu zarzavatul, adio gaze.
Multumesc mult.Chiar mi ai dat multe detalii folositoare.Pasta este usor acra, si da, cred am pus cam multa.Deci probabil de aici vine si cauza gustului
DaciaRomania întreabă: