În general, nimic din ce este produs în masă nu este sănătos. Unele produse conțin mai multe substanțe nocive, altele poate mai puține. Dar în mod natural nu poți face producție în masă, implicit trebuie să folosești substituenți pentru diverse ingrediente, gen lapte praf în loc de lapte, praf de ou în loc de ou ș.a.m.d.
Tocmai ți-am răspuns. Credeam că se subînțelege. N-au cum să nu conțină substanțe nesănătoase. Mai ales de când s-a aprobat acel Codex Alimentarius, de care multă lume a uitat, s-a reglementat folosirea a zeci de substanțe care anterior nu erau acceptate.
Bine, nici nu pici din picioare otrăvit, pe loc.
Până la urmă, dacă te uiți în jur, nimic nu mai este sănătos, nici măcar la țară.
Recomandarea mea este să consumi cât mai mult produse făcute de tine, în casă, adică dulciuri. mâncăruri... Nu că ar fi 100% sănătoase, dar măcar nu sunt atât de "umflate" ca acelea din comerț. Mă refer aici, printre altele, și la biscuiții ăștia de care întrebi cu atâta ardoare.