anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.
Eu folosesc diverse tincturi pentru sănătate (9 mai exact) iau din fiecare câte 15-20 picături pe zi.
Doream sa știu dacă le amestec pe toate in aceeasi sticla mai au aceleași beneficii sau își pierd din putere?
Si dacă se pot amesteca oare trebuie sa iau doar 15-20 picături sau sa iau mai multe?
Mulțumesc (sper că se înțelege)

Răspuns Câştigător
| RalucaRalu2 a răspuns:

Tinctura este diferita de uleiurile esentiale.
Nu iti recomand sa faci combinatii de tincturi, decât la recomandarea medicului, farmacistului sau homeopatului. Tincturile sunt în general macerate cu alcool în diverse concentraţii, deoarece amestecul hidro-alcoolic asigură un grad mare de extracţie a substanţelor active (asadar nu exagera). De obicei pentru adulți se folosesc în jur de 30 picături diluate cu 100 ml lichid ( modul de utilizare este cu siguranta scris în prospectul fiecarui produs).

2 răspunsuri:
| GabrieloKg a răspuns:

Nu e nici o problema.
Eu folosesc uleiuri esentiale 100% naturale, extrase din plante, de la DoTerra si chiar se recomanda,, imbinarea,, uleiurilor pentru un efect mai rapid si puternic.
Cantitatea legat de ce folosesti tu, depinde de puterea unei picaturi ca sa zic asa. Daca solutiile pe care le folosesti nu sunt chiar asa puternice, clar trebuie sa pui mai mult.
Dar 15-20 par destul de multe. Acum tu trebuie sa stii ce efect au. Daca 15-20 nu fac nimic, logic pare ca ar trebui sa pui mai multe.

| onmarket2011 a răspuns:

Pentru mai multe informatii despre uleiurile doterra https://dianacristian.ro/ Aromaterapeut & Ghid Holistic