| Popa_Elena_1994 a întrebat:

Buna tuturor!
Vreau sa stiu daca zona Blocurilor Rosii din Ferentari este chiar atat de rea precum spune lumea. Locuieste cineva acolo sa-mi spuna cum este? Este galagioasa, miroase urat, locuita in proportie de peste 70% de oameni colorati? Sunt apartamente destul de ieftine si mari - merita cumparat acolo?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Complexul acela de blocuri vechi de pe partea dreapta cum mergi spre P-ta Ferentari, dincolo de intersectia cu Salaj, mi se par un fel de "oaza" fata de restul cartierului. Curtea interioara e o oaza de verdeata, blocurile arata ingrijite si locuitorii par OK. Am reparat un televizor la cineva acolo acum vreo 20 de ani si asta a fost impresia mea. Nu stiu care mai e situatia azi.
Apartamentele nu stiu cat sunt de mari dar tine cont ca sunt cladiri foarte vechi, au vreo 65 de ani blocurile alea si cum sigur n-au fost reparate capital tot timpul vor fi cheltuieli mari cu reparatia partilor comune, risti sa nu ai presiune la apa, etc. E o problema generala la cladirile vechi, unde stateam inainte e bloc din 1971 si tot timpul trebuie reparat ceva la partile comune.

4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Blocurile Rosii constituie zona buna din Ferentari, dar serviciile, evident, le au impreuna cu celelalte zone.

| andreia67 a răspuns (pentru minrest):

Ce intelegi prin servicii?

| minrest a răspuns (pentru andreia67):

Folosesti mijloacele de transport in comun care trec prin Ferentari. Daca reteaua electrica din zona cade la ore de varf, cade si pentru tine. Termoficarea, apa, canalizarea le ai impreuna cu zonele din jur.

| Popa_Elena_1994 explică (pentru andreia67):

Nu am folosit termenul "servicii".