| Mishulet a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti numele la cateva feluri de mancare frantuzeasca. Merg la Paris cateva zile in curand si nu stiu nimic despre mancarurile tipice de acolo. Multumesc.

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Http://romaniintoulouse.wordpress.com/......staurante/
Ei la fiecare masa au branza. Am mancat mai multe tipuri de branza, au multe soiuri. Cand am fost in Franta, dimineata imi dadeau sa mananc ciocolata si croissante. Ei dimineata mananca ceva lejer de obicei cum ar fi cereale cu lapte. In rest, din obiceiurile lor este ca beau cafea cu castronul, bine, cafeaua nu e ca a noastra, nu e asa tare. Si de Craciun fac aceea prajitura numita,, buturuga ". Din masa traditionala frantuzeasca nu poate lipsi "Buche de Noel", o prajitura de ciocolata sub forma de buturuga. Sigur, ficatul de gasca (fois gras), sampania si scoicile sunt si ele prezente fine la masa de Craciun.

| alecs871 a răspuns:

Branza cu mucegaihee hee, decat asta stiu.
A, si vin de Bordeaux ca bauturahee hee

| Mamamare a răspuns:

De craciun acolo se mananca curcan, cu, castane.salate, multe fructe, fructe de mare.de toate se mananca...
Si eu am fost. Da nu prea mancam la restaurantlaughing imi parea scarbos mai ales fructele de mare:-&
Drum Bun:*

| Matzaa a răspuns:

Buna.
Pai acolo poti manca Créme Brúlée, este un fel de budinca.
Mai poti manca si Pui Frantuzesc Cu Usturoi, care este minunat, si bine rumenit in restaurantele pariziene.
Minunate mai sunt andivele cu jambon, care sunt atat de bune si fragede.

Sper sa gasesti ceva bun :*