Pe criza asta ...in bucataie ai ceea ce iti este strict necesar...de trebuit sunt multe
Sa incepem cu carnea: carne de pui, curcan, peste, vita
Condimente: sare, zahar brun, cafea, boia, piper, foi de dafin, curry, cuisoare, nucsoara, chimen, scortisoara, cimbru, susan, magheran, busuioc, oregano, coriandru, marar, menta, mustar, tarhon, rozmarin, salvie, usturoi praf, lamaie. Pe linga acestea uscate, la nevoie se cumpara si verzi (patrunjel, telina leustean etc.)
Zarzavaturi: morcovi, patrunjel, telina, cartofi, ceapa, usturoi, ardei, rosii, castraveti, fasole boabe, usturoi, varza, broccoli, conopida, vinete, dovlecel, sfecla, gulii, ridichi, bulion, fasole verde. (acestea atat proaspete cat si conservate, functie de anotimp)
Fructe: mere, portocale, grepfruit, kiwi, sunt tot timpul anului.
Muraturi: iarna-castraveti murati, varza murata, muraturi asortate, gogosari in otet.
Orez brun, orez salbatic, linte, mazare uscata si la borcan, fasole verde congelata...
IForgotMyNameAgain întreabă: