Pui pastele in apa calda ca sa fiarba mai repede, adaugi o picatura de ulei in acea apa ca pastele sa nu se prinda, le invarti periodic si iei una sa o gusti.pastele nu trebuie sa fie nici prea nefierte dar nici foarte fierte ca atunci se rup, ele se fac mai aldente adica mai putin fierte. dupa ce sunt potrivit de fierte le strecori de apa si iti pui zahar deasupra si le mananci.
Pai sa incepem cu inceputul, trebuie sa ai o oala, in care sa-ti incapa pastele care vrei tu, sa pui apa cat sa le cuprinda, si pui pastele numa cand fiebe apa le lasi intre 7 si 10 min depinde de paste...si o tigaie cu unt( daca le faci repede si numa cu zahar), cat zahar vrea muschiu tau, si le prajesti untul cu paste la foc mediu( adica la jumatatea flacarii de la aragaz, sau la ce, le faci) si pui deasupra un pic de branza de vaci,(asta e facultativ). si cam atat. cat dureaza toata reteta? maxim 30 min. funda?
Merge dacă pun în loc de brânză de vaca telemea