| oana16 a întrebat:

vreau sa fac un tort cu multa multa ciocolata neagra.
doar ca habarn-am cum se face...nu am mai gatit niciodata (in afara de ochiuribig grin)am gasit o reteta prin casa...numai ca nuprea inteleg scrisullaughing. ma puteti ajuta?big grin cu o reteta noua...sau ceva de genubig grin?

Răspuns Câştigător
| carmen_9743 a răspuns:

Cat de repede iti trebuie reteta? daca ai timp ma angajez sa-ti dau toate sfaturile pentru reusita de nota 10, garantez ca nimeni nu va ghici ca-i prima ta tentativa. Dispun de rabdarea necesara in a te indruma dar in momentul asta n-am timp, asa ca astept un semn.

Pentru o incepatoare si pentru conditiile de "criza" in care nu-ti permiti esec, e bine sa apelezi la un indrumator si nu la google. La cel din urma apelezi doar cand ai ceva experienta, parerea mea

5 răspunsuri:
| lalaghizi a răspuns:

Salut.Intra pe pagina unde ai goole si scrie www bucataria.net sau Gustos.ro si cauti tort cu ciocolata neagra. O sa gasesti mai multe retete care s-ar putea sa fie interesante.Eu am gasit o multime.Succes.

| viorel2c a răspuns:

Te incurajez sa incerci dar ca sa faci un tort iti trebuie multa rabdare si experienta.Va trebui sa faci un blat, un sirop pentru blat apoi o crema si ca sa arate si bine o glazura.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cat de ...gaga sa fii sa nu stii sa te uiti pe net pun pariu k la xxx stii sa cauti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine zice ca torturile dp google nu sunt tari? si sunt si ieftine! faza e ca trebuie sa le alegi pe alea mai sp de facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pot sa te ajut