Ioana, țigani sunt peste tot nu doar in pantelimon, si acum nu doar tiganii sunt violenti si românii sunt violenti hoti, este adevarat ca nu toti sunt asa, mai exista si oameni cinstiti si pașnici atit printre țigani cit si printre români, tu ai vazut apartamentul i ti place? Este in bloc vechi anii 70? sau este bloc nou 2019, va fi al tau vei sta singură?
Sunt foarte scumpe apartamentele din cauza Mega Mallului, un apartament cu 3 camere poate sa ajunga si la 80.000 euro, ai acesti bani? Ca degeaba zona este bună si ok ca si populatie ca nu te incalzeste cu nimic, nu stai in piață sau in mega mall, banii sa îi ai sa achiti apartamentul ca degeaba vrei daca bani zero, cîti bani ai tu pentru apartament? Si ce apartament vrei cu cîte camere? Restul sunt amănunte ne importante populatia zona si alte prostii, zero nu astea conteaza, gîndeste te bine daca vrei sa te bagi datoare la bancă, ce faci daca nu ai cu ce plătii? Banca nu te iartă te scoate in strada si i ti vinde apartamentul si nu i pasa nici de populatie nici de zonă o doare in c..r pe banca de zona ta.
80.000 euro 3 camere in Bucuresti ti se pare scump?
La mine s-a vandut saptamana trecuta unul cu 3 camere... tot cu 80.000 euro. Si nu e nici Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi sau Craiova.
Conteaza mult apartamentul dar si vecinii. Ce te faci daca asculta manele toata noaptea sau te inunda sistematic?
Daca ea are 80.000 de euro nu e scump.
Este 60.000€ app, mobilat totul Ok
Nu asta este problema, bani sunt, ap are 2 camere și este 62 000€, arată frumos înăuntru ..Pe mine m ar interesa zona, sunt fata am 20 de ani, ma mut singura ..nu mi ar conveni sa ies din bloc și sa dau de cine stie ce țigani.
Chiar 2 apartamente am gasit in zona aceea, la prețuri 60000€ 62000€ totul Ok in interior
Scump sau ieftin nu e in functie de cat are omul in buzunar ci de cum arata locuinta.
Eu nu am sa dau 100.000 € pe o ruina doar pentru ca am mai multi bani de atat. Si in care va trebui sa mai investesc de 4 ori mai mult ca sa o fac locuibila.
Valoarea unei locuinte e data de starea sa, de materialelel din care e facuta, de... multe.
Anii 70, singura… nu cred ca l as lua
Multumesc pentru funda, o zi superbă i ti doresc.
Ioana, țigani sunt peste tot nu doar in pantelimon, si acum nu doar tiganii sunt violenti si românii sunt violenti hoti, este adevarat ca nu toti sunt asa, mai exista si oameni cinstiti si pașnici atit printre țigani cit si printre români, tu ai vazut apartamentul i ti place? Este in bloc vechi anii 70? sau este bloc nou 2019, va fi al tau vei sta singură?
Depinde cu ce alta zona o compari. Sa fim seriosi, cu cat te duci mai mult spre Pantelimon cu atat e mai tiganie. Asta e adevarul, hai sa nu ne ascundem dupa deget. Daca o compari cu zona Herastrau, Primaverii, Floreasca, e ca si un ghetou. Daca o compari cu Ferentari, Rahova, Colentina e lux. In Bucuresti, oricum o dai, oricum o intorci, cu cat te duci mai inspre periferie, n o sa semene in veci cu centrul.sau cu Nordul. Asta e...Depinde ce pretentii ai.