anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Vreau si eu niste retete de mancare usoare si gustoase, care sa nu ingrase f mult
Dau >Funda!:

8 răspunsuri:
| Lorena_8088 a răspuns:

Daca nu vrei sa te ingrasi mananca doar cand tie foame...Ar trebui doar un iaurt simplu fara fructe, un fruct sau bea muulta apa si mananci mai tarziu.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună! Încearcă şi aici, sunt multe reţete uşoare şi bune. Dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ şi scrie la search - retete culinare -

| aylin_8497 a răspuns:

Http://www.getfit.ro/......bire.html, iti dau un site descoperit de mine de curand, dar nu uita ca prima regula in slabire este moderatia si diversitatea

| Joannaa a răspuns:

Ingrediente paste cu branza:

500 g paste
4 linguri ulei sau 1 lingura ulei si 50 g unt
100 ml suc rosii
150 - 250 b branza telemea
busuioc verde sau uscat



Modul de preparare a retetei:
Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrandu-se 50 ml din apa in care au fiert.
Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca folosim unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se adauga branza rasa, dupa gust, de preferabil astfel incat sa nu mai fie nevoie sa punem sare. Daca pastele par uscate (de regula cand branza este saraca in grasimi) se adauga cateva linguri din apa in care au fiert. Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic amestecand ca sa nu se prinda. Se rastoarna pastele pe un platou incalzit in prealabil si se toarna deasupra sucul de rosii fierbinte. Se decoreaza cu frunze proaspete de busoioc.
Aceasta reteta de paste se poate adapta foarte simplu obtinand de fiecare data un rezultat un pic diferit: sosul de rosii poate fi aromat cu busoioc, pastele pot fi stropite cu ulei de masline sau se pot adauga la paste rondele de masline.

| Izza_4461 a răspuns:

Salata bulgareasca
Ingrediente:
2 rosii,
2 castraveti,
1 ardei gras,
100 gr. sunca,
1 ardei iute,
100 gr. brinza,
2 oua,
50 gr. masline.


Mod de preparare:
Se curata castravetii, se taie rosiile cuburi, se taie ardeiul gras. Se pun intr-un bol, deasupra se pune sunca presata, se orneaza cu brinza rasa, ou fiert, masline si ardei iute. Se serveste rece.