Http://www.ghid-culinar.ro/......prune.html
http://www.ghid-culinar.ro/......r-ars.html
http://www.ghid-culinar.ro/......oturi.html
http://www.sarcinapesaptamani.ro/retete/prajituri/r=30
http://www.sarcinapesaptamani.ro/retete/prajituri/r=34
http://www.bucataras.ro/retete/indiene-cu-frisca-7394.html
http://www.retete-online.com/retete/_prajituri/prajitura-mac-ro.php
http://www.e-retete.ro/retete/prajitura-rapida-cu-mere-fara-blat
Sper ca ti-am fost de ajutorrr.
funda?;;):o3
Timp de preparare:
35 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
4 oua, 250 gr. zahar, 250 gr. unt moale, 1 praf de copt, 50 gr. cacao, 125 gr. faina, 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pina se albesc. Se pune untul, cacao, praful de copt, faina, zaharul vanilat si albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia in tava unsa cu margarina si se presara cu alune tocate marunt sau fructe, dupa preferinta. Se coace 25 min.
Cremes:1 Pachet foi de cremes, 2 pliculete budinca de vanilie, aprox 800ml lapte, 1 cutie frisca lichida.Din cele 800ml lapte iei si amesteci un pic prafurile de budinca,iar restul de lapte il pui la fiert,in momentul cand fierbe pui budinca,dar nu o lasi sa se fiarba f mult,pentru ca dupa ce o lasi sa se raceasca se vor face cocoloase.O lasi la racit, dar nu pana e racita complet, iar intre timp bati frisca(500ml de frisca).In budinca poti amesteca din cand in cand pentru a nu se face deasupra o posghita.Cand frisca e gata si budinca s-a racit un pic,iei din frisca si pui treptat peste budinca, iar la urma pui esenta de vanilie, dupa care umpli foile si este gata cremesul.
anonim_4396 întreabă:
tania_5982 întreabă:
Erzaa întreabă:
LisaJulie întreabă: