Buna`!
Reteta e urmatoarea :
Ingrediente:
- 60 g. cacao
- 200 g. unt
- 200 g. zahar
- 4 oua
- 200 g. faina
- 5 g. praf de copt
- un praf de sare
- 50 ml. lapte
- 1 lingura rom/esenta de rom
- 100 g. ciocolata de lapte
Mod de preparare:
Intr-un vas cerne faina, cacaua, praful de copt si sarea. Separat, amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului. Separa ouale; adauga pe rand galbenusurile la crema de unt, apoi amestecul uscat de faina si cacao.
Adauga laptele si amesteca totul bine.
Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor, cu o spatula, in compozitie.
Rupe ciocolata in bucati (nu foarte mici) si adaug-o in aluat.
Toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie si unsa cu unt.
Coace checul la foc potrivit (180 grade C) timp de cca. 35 de minute.
Succes si pofta buna`!
Buna!
Iti dau o reteta de chec care se face in 5 minute la microunde. Ai nevoie de :
- 8 linguri rase de faina
- 8 linguri rase de zahar
- 2 linguri de cacao
- 2 oua
- cate 1/2 lingurita praf de copt la fiecare cana
- 6 linguri lapte
- 6 linguri ulei
- 2 cani goale de ceai
in fiecare cana adaugi 4 linguri de faina, 4 de zahar si praf de copt. Amesteci ingredientele uscate din cana, adaugi oul si amesteci din nou pana cand compozitia e uniforma. Adaugi pe rand 3 linguri de lapte, 3 de ulei si amesteci.
Cana cu compozitia rezultata se introduce in cuptorul setat 700-850 de wati exact la 4 minute. Dupa trecerea timpului scoti cana si o bagi pe urmatoarea.O lasi la racit 2-3 minute dupa care extragi checul din cana.
Se poate taia felii si pudra cu zahar, cu gem, etc.
Pofta buna!
Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
3 oua
125 g unt
250 g faina
200 g zahar tos
100 g cacao
1 pachet praf copt
2 g sare
10 cl lapte
1 lingura rom
coaja rasa de la o portocala
Mod de preparare:
Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.
funda?:X?
Bună.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/cautare?ex=chec+cu+cacao&cat=.
Pa, pa.
Reteta:
Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
3 oua
125 g unt
250 g faina
200 g zahar tos
100 g cacao
1 pachet praf copt
2 g sare
10 cl lapte
1 lingura rom
coaja rasa de la o portocala
Mod de preparare:
Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.
daNNusa întreabă:
anonim_4396 întreabă: