| zanesiprintese a întrebat:

Buna ziua gospodini si gospodine.
Cum faceti voi ciorba de burta? NU VREAU RETETE DE PE NET!

3 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

O pui la fiert de preferat burta fideluta[adica taiata fisii] apoi ii pui morcov telina pastirnas taiate rondele mai mari. sare. cind e fiarta o dai jos de pe foc si o dregi cu oua 7 8 buc batute si smintina.[ouale si smintina le pui dupa o jumatate de ora dupa ce ai dat o jos ] nu pe foc pentru ca se brinzeste si ouale se fac ca si omnleta. deci atentie cum le pui si amesteci cu o lingura ca sa se omogenizeze pofta buna [ legumele le poti lasa in ia sunt ff bune asa ]

| clody83 a răspuns:

Asa o fac eu si iese buna...Ingrediente: 4 litri de apa, 1 kg de burta, 1 picior de vitel sau vaca, 1 radacina de patrunjel, 1 telina medie, 1 ceapa, 2 foi de dafin, cateva boabe de piper, 2 linguri de otet, 2 galbenusuri, sare.

Mod de preparare: Se spala in mai multe ape burta si se curata cu sare pana ramane alba. Se pune la fiert, burta si piciorul de vitel sau vaca, in apa cu sare si un morcov, un patrunjel radacina, telina, ceapa intreaga, foile de dafin si piperul. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Se scoate burta si dupa ce s-a racit se taie fideluta, de asemenea si carnea de vita. Se pun intr-o oala se strecoara zeama in care a fiert si se mai lasa sa dea in clocot. Se bat galbenusurile cu 2 linguri de otet sau jumatate de lamaie si se amesteca incet cu zeama din oala. Se gusta pentru a fi sigura ca ai pus suficienta sare si otet si se serveste fara sa se mai puna la foc. Se serveste cu smantana sau ardei iute, in functie de preferinte.

| Gabriela1989 a răspuns:

Sora mea face o ciorba de burta foarte buna, cel putin mie imi place.Numai ca ea nu o face din burta propriu-zisa, o inlocuieste cu sorici de porc. E excelenta. Daca te intereseaza trimite-mi un mesaj si o sa ti-o scriu