E foarte bun. Daca încap tăvile folosite e bun. Si eu folosesc cuptor electric 2000W. Sunt și cu ventilator și fără, cu sau fără rotisor, dar și unul simplu e bun. Trebuie testata poziția optima, timpul și temperatura pentru fiecare preparat. O temperatură prea mare arde, tava pusa prea sus arde deasupra, deci pe la mijloc e ok. Daca nu are ventilator și tava e oglinda pe partea exterioara de jos, atunci reflecta radiația infraroșie și nu coace bine în partea de jos. Sunt mai bune tăvile vopsite sau acoperite de culoare închisă sau neagra în exterior. Dar depinde de la caz la caz.
Puterea de 220W e prea mica pentru un cuptor electric (cu rezistenta) cu dimensiunile 58cm, 49cm, 39cm. Ar trebui sa fie spre 2000W puterea. Daca e numai 220W e bun pentru a incalzi, pentru a usca (daca e facut pentru asta). Daca era 2200W era ok.
Scuze, greșeală de tastare: 2200W
E foarte bun. Daca încap tăvile folosite e bun. Si eu folosesc cuptor electric 2000W. Sunt și cu ventilator și fără, cu sau fără rotisor, dar și unul simplu e bun. Trebuie testata poziția optima, timpul și temperatura pentru fiecare preparat. O temperatură prea mare arde, tava pusa prea sus arde deasupra, deci pe la mijloc e ok. Daca nu are ventilator și tava e oglinda pe partea exterioara de jos, atunci reflecta radiația infraroșie și nu coace bine în partea de jos. Sunt mai bune tăvile vopsite sau acoperite de culoare închisă sau neagra în exterior. Dar depinde de la caz la caz.
Iustinian_Ciornei_2000 întreabă:
Num3Ascuns întreabă: