| AnaNoa a întrebat:

Bună ziua lume, am și eu o întrebare, am făcut pentru prima dată gem de portocale însă mi-a ieșit amar și nu știu de ce, știe cineva daca ii pot face ceva? Sau unde am greșit de a ieșit amarui?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

N-ai folosit portocale bine-coapte, dulci.
Partea alba nu se pune in gem, fiindca il face amara!

| AnaNoa explică (pentru Bula):

Portocalele erau coapte dar de partea alba nu știam că o face amara am îndepărtat o parte buna dar tot a ramas

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai facut din coaja? Oricum partea alba dintre coaja si miez trebuie indepartata atent. Aia este amara. Nu-i mai poti face nimic, dar mie-mi place si amara. Asa ca trimite-mi-o! laughing

| AnaNoa explică (pentru Salontanul):

Fără coaja din pulpa dar într-adevăr nu știam că partea cea alba ii face amăreala

| Salontanul a răspuns (pentru AnaNoa):

Asta e! Coaja de portocala este si ea excelenta. Mie-mi place foarte mult. Uite aici: https://savoriurbane.com/coji-de-portocala-si-lamaie-confiate/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Banuiesc ca ai scos coaja nu?

| AnaNoa explică (pentru suntserios):

Da normal, de-aia sunt și confuză de ce a ieșit așa