Buna!
"La multi ani" inca de pe-acum.
GLAZURA DE FAINA
125 g unt moale, 1/2 cana zahar brun, 1/4 cana zahar, 2 linguri de lapte, 1 lingurita esenta de vanilie, 1 cana faina.
Amesteci untul moale cu zaharul brun. Separat amesteci zaharul alb, laptele, vanilia si faina.
Se amesteca cele doua compozitii. (Daca nu ai zahar brun, inlocuiesti cu zahar alb si adaugi la sfarsit 1 lingura miere.)
Sper ca asta e, care-ti trebuie.
Cu placere!
Te pup, Sarbatori fericite!
Ti-as recomanda ca pentru acoperit tortul sa folosesti ceva cumparat. Este martipan special sau ciocolata (care se incalzeste la microunde si apoi se toarna deasupra). Sunt de la Dr. Oetker.
Nu asa ceva! ......se face o folie acasa.din faina zahar si inca ceva....nu martipan, e gretos, nu-mi place
Gusturile nu se discuta
nauca întreabă: