Buna daca nu vrei sa coci vinetele si ardeii, le poti toca marunt si una si alta, (vinetele fara coaja) si le fierbi si ceapa la fel nu pui apa multa, poti avea apa calda pe foc, si cand vezi ca scade mai adaugi un pic de apa calda, si la urma adaugi sucul de rosii si poti adauga si ulei, condimente...mult succes
Nu cred sa fie asa ceva.Eu fac zacusca de cativa ani buni. Ceapa nu este nevoie sa o calesti separat,poti s-o toci si pe ea cu masina de tocat si sa o pui cu celelalte legume (sau s-o fierbi inainte). Ardeii trebuiesc obligatoriu copti din cauza cojii care devine ca o foaie de hartie tare si taioasa cand de fierbe zacusca (daca nu sunt curatati). Gogosarii ii pun fara sa-i coc. Ca sa fie mai buna la gust eu pun si ulei de masline din a doua presa. Toata compozitia se fierbe in sucul propriu (de rosii, ardei si gogosari) si in ulei! Oricat ai vrea s-o faci pentru oameni suferinzi, nu va rezista in timp!
anonim_4396 întreabă:
Flasneta111 întreabă: