| PatriciaDiha123 a întrebat:

Bună ziua, TPU! Vă rog frumos să ma ajutați cu o problemă. Am uitat acum mai mult timp să scot niște pete de ulei (facial) de pe un tricou gros. Există cumva o posibilitate de a salva tricoul? (dacă da, vă rog frumos să mă ajutați cu pașii respectivi!)

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poti arunca tricoul, petele de ulei numai iasa cu nimic poate doar cu foarfeca laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand cu cat pata e mai veche, e mai greu de scos! Ar putea sa il poti in casa.
Totusi pooti incerca cu detergent de vase. Umezessti pata, pui putin detergent de vase, freci, clatesti.
.Am mai scos niste pete cu nufar pentru pete, am urmat instructinile de pe flacon.Sau alte solutii de scos pete.La mai multe spalalari ar putea fi salvat.

| ioana748 a răspuns:

Incearca cu Vanish.

| DontActLikeMe a răspuns:

Ai nevoie de: bicarbonat de sodiu, detergent pentru vase, o perie de dinți veche, apă caldă, un prosop sau cârpă curată, oțet și detergent pentru pete.

| iHATEIDIOTS a răspuns:

Nu am auzit să aibă cineva fata asa extrem de uleioasa.Foloseste tratamente.Ai grija la make up si cosmetice.Foloseste mai des un make up mai usor.Vara nu se încarca tenul gras cu cosmetice.Incearca tratamente naturiste facute in casa.