| raperul99 a întrebat:

Buna ziua, trec printr-o despartire in care m-am implicat foarte mult si am iubit fata aceea foarte mult si cred ca am pus-o pe primul loc inaintea mea, si am incercat sa repar 8 luni si tot ce am primit a fost blockuri, ignorari si etc. Dar acum 4 zile am ales s-a renunt si sa numai incerc. De 8 luni astea am fost singur nu am avut pe nimeni langa mine si am inghitit tot singur, iar acum dupa ce am zis sa renunt am pur si simplu opriri de respiratie, nu mai pot respira, ma gandesc constant la ea, nu ma mai gandesc la nimic efectiv ma plimb sa ma reecrez si nu am nimic in cap, cum as putea sa trec peste(NU AM CUM SA IMI OCUP TIMPUL LIBER PENTRU CA TREBUIE SA STAU IN CASA CEVA VREME).Un sfat va rog mult am nevoie

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Apuca-te de triocotat sau de spalat podele, bai, gresie, faianta, camari, fa ceva ce-ti ocupa tot timpul ca sa treci peste obsesia aia.

Bula
| Bula a răspuns:

Esti (inca) indragostit, probabil prima oara.
Distrage-ti atentia cu alte preocupari, prin casa.
Va trece dupa un timp, mai ales daca-ti gasesti o alta femeie, cine sa te alinte.

| Cinic a răspuns:

Fii barbat! Si eu am trecut prin asa ceva. Mi-a fost foarte greu primele 2 saptamani, si mai ales primele 2 zile. Dar eu am fost barbat! Pt ca m-a inselat i-am facut bagajele cu mana mea, ea plangea ca proasta si eu îi sortam chilotii si sosetele. Tu nu o mai iubesti pe fosta ta, doar ca ai creierul defect si mintea ta s-a blocat la momentele frumoase. Dar acele momente frumoase s-au dus, nu mai exista, nu vor mai exista niciodata. Acum iubita ta este infipta intr-un alt falus si in timp ce tu ai probleme cu respiratia si ea are aceleasi probleme cu respiratia dar din motive diferite. Tu nu poti sa respiri ca te gandesti la ea, ea nu poate sa respire pentru ca este infundata in nas dar gura ei este ocupata cu altceva. Da, stiu ca este brutal dar asta-i adevarul my friend. Lasa-ma sa ghicesc! Iti readuci aminte de prima terasa cu ea, prima noapte de facut dragoste, diminetile cand o vedeai in tricoul tau si cum te pupa in momentul când deschideai ochii, certurile pe netfoloci si hbomuci, sexul din cabina de dus etc. Revino-ti la realitate, nu mai exista absolut nimic din acea femeie si acele sentimente pe care le avea pentru tine.

| eliancodrut a răspuns:

Cinic a scris atat d bine!
Eu vreau sa-ti spun doar atat: dupa tren si dupa femei sa nu alergi niciodata: vin altele. Nu te lasa jucat pe degete de vreo femeie, ca fosta ta "iubita" asta a facut.
Si nu uita de zicala: Cui cu cui se scoate. A plecat? Alta la rand.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca ai iubit-o doar tu. Nu si ea.
Daca tot stai in casa ajuta-ti parintii la curatenie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Au trecut 6 luni de la despartire, nu mai poti spune "trec printr-o despartire".
Acum intelegi ce inseamna sa iubesti, sa suferi din iubire. Lectia din experienta asta e sa nu mai faci aceleasi greseli si stricaciuni ("am incercat sa repar 8 luni") si sa nu te mai arunci in relatii pentru ca uite, suferi.

Acum trebuie sa-ti gasesti preocupari, sa faci ceva sa-ti iei gandul de la ce a fost.
Citeste, invata. Ai BAC-ul, ai destule in farfurie incat sa nu te mai gandesti la fosta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Refugiaza-te in lucruri care te distrag. La mine functionau show-urile de stand up comedy, muzica.
La fel ar putea functiona jocurile, filmele, cartile, un hobby.

De starea nasoala oricum nu scapi.

Cea mai buna distragere cred ca este munca; eu cel putin nu am suferit dupa nimeni atunci cand munceam. Mi se rupe-n paispe de toata omenirea, cand sunt productiv.
Caderi/depresii am avut doar atunci cand stateam degeaba. Sufeream dupa orice uscatura.