| ___Enzo a întrebat:

Bună ziua! Urăsc gastronomia (100%) și nu stiu cum pot să mă descurc în viitor? Pot să cumpăr din restaurante mâncare?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Teoretic, poti cumpăra din restaurant.
Dar se consumă pe loc. Nu pleci cu ea acasa, daca mă-ntelegi.
Nu stii nici macar sa fierbi un ou?

| cristi202 a răspuns:

Nu, nu poți. Restaurantele nu vine mîncare antigurmanzilor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar, de ce ar vinde restaurantele mancare?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Urăsc gastronomia. Poate vrei să spui că îți displace să gătești. Sigur că poți.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ar trebui sa se poate.
De exemplu la mine in oras cu locuri cu servirea la fereastra, meniul este undeva la 25 de lei, doua feluriSau chiar 3 feluri. ASTA pentru pranz Sora mea a avut lucratori si le lua meniuri asa.Intreaba prietenii burlaci de unde isi procura mancarea.Dar trebuie sa stii mancarea in felul asta va fi mereu mai scumpa!

| VoidEternal a răspuns:

Nu. Cine a mai pomenit restaurant care sa vândă mâncare celor ce vor sa o cumpere?

| iulia0514 a răspuns:

Doamne ferește! Cum să-ți treacă asa ceva prin minte? Da tu ce crezi că restaurantele sunt pentru a-ți furniza ți-e hrana gata gatita servita la masa contra cost? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Ai ma, dar pentru ce sunt?

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Habar nu am dacă omu întreabă dacă poate cumpăra mâncare de acolo laughing tu ce crezi pentru ce sunt

| nukeyly a răspuns:

Pot să cumpăr din restaurante mâncare?
POT? poti! cine te opreste, flota lui base?
Atata timp, cat n-ai timp de gatit si ai buget alocat generos nu vad de ce n-ai primi acasa food pak-ul chiar cu drona.

| kolcov a răspuns:

Cred ca faci misto de noi cu intrebarea asta?

| val3os a răspuns:

Invata sa faci "drecu" mancare sau daca ai bani poti comanda si din restaurante mancare...