anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa!
Mancarea de bebelusi ingrasa? Cam cat ar cosat un borcanel cu mancare de bebeee puppy dog eyes?

Fundaa :X

11 răspunsuri:
| Reiikó a răspuns:

Este ieftina cred ca 5 lei...Mancarea de bebe nu ingrasa..De curiozitat vrei sa slabesti cu mancare de bebe? laughing

| Anca95 a răspuns:

Mancarurile de bebelusi din borcanele de la supermarket sunt un "cumplit mestesug de tampenie".Au o multime de E-uri si multe alte tampenii.Gandeste-te ca au valabilitate un timp indelungat ceea ce confirma cele spuse anterior. Daca vrei sa slabesti mananca sanatos fa sport.Lasa dulciurile si painea.

| MrSoapte a răspuns:

Apuca-te sa sugi de la tzata! Incalzeste-ti laptic si pune-l in biberon!
Am inteles ca daca porti pampers, slabesti!
Pentru binele tau, daca esti purcica, incearca sa faci ceva miscare (sport)!

| 01rukia01 a răspuns:

De ce vrei sa slabesti cu mancare de bebelusi? laughing))))))))) chiar atat de disperata esti?!

| danyshatAT a răspuns:

Dc? vrei si uh?laughing))) mai mult de 5 lei nu costa acel piure de la nestlee laughing)

| Laaaaaaaaaw a răspuns (pentru danyshatAT):

rolling on the floor) Am vazut pe Youtube, niste provocari cu mancare de bebelusi, iar eu cum ma mentin, nu vreau sa ma ingras laughing). :*

| danyshatAT a răspuns (pentru Laaaaaaaaaw):

Aaaa credeam k ai 7 ani de intrebirolling on the floor

| Laaaaaaaaaw a răspuns (pentru danyshatAT):

Neeeah :*, am trecut de mult de varsta aia laughing.

| XDeiutzaX a răspuns:

rolling on the floorlol VREI MANCARE DE BEBELUSHI?rolling on the floor)nu e scumpa dar asa pentru informare mai bun ca un borcanel sunt acei biscuitirolling on the floorlaughingoh go onam gustat de la o prietena care are o sora si m-a fentat ca sa paplaughing

| SecretDarky a răspuns:

Eu iti recomand sa porti pampers, caciulita de bebelusi, nu uita ca ai nevoie de laptic pe langa mancarica de bebelusi si de somn mult cumpărați pijamale si stai într-un pătuț si suge din deget

Întrebări similare