Nu, nu se intampla absolut nimic, am incercat reteta, dar cu ciocolata si este delicioasa, doar ca dupa ce se raceste un pic se intareste, totusi, este la microunde, dar nu se intampla nimic cu oul. Bafta! Sper sa iti iasa si sa iti placa!
Microunda nu e facuta sa gatesti mancare de la 0 ci doar pentru incalzire de scurta durata. Chiar daca are o groaza de minute puse apar de pomana oricum. La cupton se gateste bine.
Oul explodeaza la microunde daca-l bagi asa cum e el, intreg in coaja, ii explodeaza coaja din cauza presiunii produse la interior prin incalzire. daca pui ou intr-o compozitie de ceva, evident fara coaja, si daca-l amesteci cu celelalte ingrediente nu mai are ce sa explodeze. iese super chestia aia la cana unde oul evident ca nu-l pui cu coaja si se amesteca bine cu faina si restul. deci spor la treaba si pofta buna!
Dacă bagi oul întreg explodează nu dacă îl pui în compoziție o.O.
Și da compoziția are ouă, de la 5 în sus din câte știam eu dar nu e nici un risc.