Incearca vinul de casa, facut in mod traditional, pe care il fierbi si adaugi zahar si scortisoara(eu folosesc piper).
Preferabil un vin roşu, un Merlot sau Fetească Neagră ( dar se poate şi un Cabernet )...
Vezi diverse reţete de vin fiert la linkul :
http://www.e-retete.ro/retete/vin-fiert
http://www.cevabun.ro/vin-fiert/
http://retete.acasa.ro/......t-217.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/vin-fiert.html
http://retete.unica.ro/recipes/vin-fiert-cu-scortisoara-2/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/bauturi/vin-fiert-780/
http://gastronomie.ele.ro/......-r565.html
http://sara-2009.blogspot.ro/2011/01/vin-fiert-reteta-lui-jamie-oliver.html
http://caietulminuni.blogspot.ro/2011/12/vin-fiert-si-aromat.html
Buna!
Uite aici ceva:
http://www.cevabun.ro/vin-fiert/
Cu multa placere, Sarbatori fericite si sper ca ti-este de folos cat de cat.
Te pup!
Vinul de casa este cel mai bun.iar ca reteta amesteca vinul cu scortisoara zahar putina coaja de portocala rasa si un bob de piper.este foarte bun si pentru raceala.craciun fericit.
Doar vinul de casa merita fiert ce gasesti prin comert in magazine la preturi de pana in 20 de lei sticla nu sunt bune absolut deloc de fiert mai ales daca vrei sa bei mai mult decat un pahar. Pune scortisoara si zahar dupa gust.
Zahar vanilat si scorisoara, dar bunica mai punea coaja de portacala la fierbere si cand era gata o scotea., Mie dor de bunica
Mothafuckaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: