Eu am invatat de la tata ...si de la mama... dar tata este un bucatar formidabil ...la 14 ani deja gateam singura aproape orice mancare ... mi-a placut foarte mult sa invat si nu pierdeam nici o ocazie sa mai "fur" cate ceva din "secretele " de gatit ale tatalui meu ...la inceput a fost putin mai dificil pentru ca ba scapam putin mai multa sare in mancare ba o uitam pe foc ... dar pe urma am inceput sa invat ...acum la 22 deja sunt o gospodina ft buna (modesta de mine ) tinand cont de faptul ca am si o fetita ...si de-abia astept sa cresca si ea mai mare si sa invete sa gateasca alaturi de mami :X
Inca de pe la 11-12 ani imi placea sa stau in bucatarie si sa o ajut pe mama mea apoi pe la 13 ani am pregatit prima mea ciorba (cu cartofi) si a fost o surpriza pentru parintii mei, apoi am facut piftelute cu sos.Am urmat liceul in alt oras, am stat la internat, am mancat la cantina si dupa un trimestru m-am mutat la gazda ca am facut gastrita.Acolo am inceput sa imi gatesc singura, experienta de acasa m-a ajutat.Deci pentru fete e necesar sa intre in bucatarie cat mai mici sa isi ajute mamele dupa puterile lor, asta le v-a folosi mult in viata.
La aceeasi varsta ca si baietii Pentru ca si ei sunt perfect capabili sa devina bucatari desavarsiti...
Varsta exacta nu o stiu pentru ca nu am copii, dar presupun undeva pe la 12-13 ani ar trebui sa mai incerce una si alta prin bucatarie
Eu pana la 19 ani am facut maxim cartofi prajiti si ochiuri. La un mom dat mama a plecat din tara si in prima luna am platit 16 mil telefonul, acu ani de zile ) ca o tineam la telefon pana imi zicea cum sa fac mancare si plangeam ca eu o sa mor de foame.
Deci nevoia m-a invatat. Apoi la 19 ani m-am mutat cu prietenu si atunci am inceput sa gatesc de toate si la un mom dat s-a transformat intr-o pasiune.
Acum am lasat-o mai moale ca nu mai e nici prietenu care sa manance ceea ce fac eu si nici timp nu mai am
Presupun ca la 18 ani fetele ar trebui sa stie sa faca ceva de mancare. tu nu crezi asta?!
O zi buna!
Eu am 13 ani si cat de cat ma descurcinca nu am dat foc la casa am avut si mici accidente dar trec ca de! asa e la inceput.
Nu cred ca acest lucru are o anumita virsta, multe persoane invata sa gateasca atunci cind vine nevoia... dar ar fi bine ca orice fata sa poata face macar ceva, ceva.pa
DouaPuncteD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: