anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand faci ciuperci la gratar, trebuie sa le decojesti? Au o pielita ca o coaja la suprafata - ma refer la champignons.

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu le decojesc, le spal foarte bine, le rup codita, in palarie le pun putin unt, vegeta, piper, chilli.Pe gratar sunt super...

mira
| mira a răspuns:

Eu nu le decojesc, fiindca vreau sa-si pastreze forma.Sunt o mare amatoare si culegatoare de ciuperci de munte.Cojirea intervine daca pielita aceea este murdara si nu poate fi spalata. Daca dispui de timp, cojeste-le. Mira

| mami a răspuns:

Nu se decojesc si nu se spala ci se sterg bine cu o laveta sau o perie, apoi le asezi pe gratar si le stropesti cu grasimea care scurge din CLISA FRIPTA IN FRIGAREA DIN BATZ DE ALUN codimentezi cu sare piper usturoi boia adaugi si o bucatica de sunca si POFTA MARE

pupimik
| pupimik a răspuns:

Mama le decojeste mereu.

| alexam a răspuns:

Am mancat chiar in week end-ul acesta la munte o multime: le speli, le desfaci usor coditele cat mai din radacina, dar cu mana, nu cu cutitul, si le pui cu partea rotunda in jos. Bagi in ele cate o bucatica de branza, le dai cu ceva condiment, si in 4-5 minute vor fi gata! Sa ai pofta! Yummy! big grin Eu am un asa amestec de condiment: piper, usturoi granulat, boia de ardei iute si f. putina sare!

| ioanaa a răspuns:

Da, le cureti de acea coaja si le speli. Eu le tin intr-un castron cu apa, in timp ce le cojesc.

| turist a răspuns:

Eu le decojesc!
Pofta buna!

Shin
| Shin a răspuns:

Eu le cojesc inainte sa le pun pe gratar.
S h i n